Home | De Schatkist Haren
 

heropstart vanaf 18 mei: 

Beste ouder,
 

De veiligheidsraad heeft beslist dat scholen gedeeltelijk mogen starten. 
We passen we de schoolorganisatie aan om ervoor te zorgen dat de opstart veilig kan gebeuren.  Graag geven we u extra info zodat je weet wat er zal gebeuren en hoe we voor de veiligheid van uw kinderen zullen zorgen. 
 

Les

Het 1e leerjaar en het 2e leerjaar krijgen terug les vanaf 18 mei, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30u – 15:10u.

De kinderen van 3e, 4e en 5e leerjaar starten nog niet maar krijgen nieuwe leerpakketten aangeboden die op 9 mei, tussen 12u – 15u kunnen opgehaald worden.

 

Opvang

Vanaf 4 mei is er opvang voor alle kleuters en leerlingen waarvan ouders werken en geen andere opvang mogelijk is. De opvang is mogelijk tussen  8:00 uur - 15:10 uur, op woensdag tot 12:10 uur. Let op! Er is géén naschoolse opvang mogelijk.

De opvang aanvragen via directie@deschatkist.org  Deze opvang is gratis.

 

Veiligheidsmaatregelen

Afstand

Het houden van 1,5meter afstand vinden we erg belangrijk.  Om deze reden zullen kinderen vaste plaatsen krijgen in de klas en zal de klas van juf Kaat naar de turnzaal verhuizen.  Deze afstand geldt voor leerkrachten en leerlingen.

 

Handhygiëne

Handen van kinderen en leerkrachten worden met grote regelmaat gewassen of ontsmet.  Zo zullen we al de handen ontsmetten bij het aankomen op school en voor het vertrekken naar huis.  Ook na elke speeltijd, voor en na de maaltijden, na niesten, toiletbezoek,…

 

Mondmaskers:

Leerkrachten dragen mondmaskers of faceshields.  Voor kinderen is dit niet verplicht. 

 

Kleine contactgroepen:

We maken groepen van maximum 14 kinderen die met elkaar in contact komen.  Dat wil zeggen dat we het 1e leerjaar opsplitsen tussen in 1A en 1B.  De opvang wordt opgesplitst in een groep kleuters en lagere school.   Ook op de speelplaats spelen ze in deze groepen. 

 

Hygiëne

De school wordt dagelijks grondig gepoetst. Toiletten en materialen worden meermaals per dag ontsmet. De lokalen worden meermaals per dag verlucht.

 

Organisatie:

Wie wordt mijn juf of meester

Kinderen van het 1e leerjaar zullen les krijgen van meester Wim, juf Bianca en ook een beetje van meester Bas.   De leerkrachten wisselen elkaar af zodat iedereen al de lessen krijgt.
 

Kinderen van het 2e leerjaar krijgen les van juf Kaat en ook elke dag even van meester Bas.   
Meester Ruben zal er natuurlijk ook zijn om met jullie te turnen. 

 

De kleuterjuffen en meester Ruben zullen de opvang voor kleuter en lager organiseren. 

 

Ouders

Er mogen bezoekers en dus ook géén ouders op het schoolterrein komen. Dit betekent dat ouders kinderen afzetten op school en onmiddellijk naar huis gaan:

Kinderen van het 1e en 2e leerjaar afzetten en ophalen aan de schoolpoort

Kinderen van de opvang afzetten en ophalen aan de klas van juf Elke

 

Voor meer vragen over de maatregelen mag u telefonisch of via mail contact opnemen met de school, wij geven graag antwoord op uw vragen. Laten we van de heropstart ook een fijne tijd maken waarbij we niet alleen nadruk leggen op wat allemaal anders is, maar ook op het weerzien van elkaar en het samen school maken.

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

 

 

Juf Jorien

Directie

 

 

    foto's    

 
  • Onze Facebookpagina
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
IMG_20181116_112438